Future pakket

Vanneste maakt het je heel gemakkelijk. Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor jullie pakketten samengesteld die perfect aansluiten bij de behoeftes van al onze klanten.

Bij elk pakket is er een andere focus. Aangezien iedere klant een andere focus heeft binnen zijn bouwidee hebben wij deze verschillende visie gebundeld in 3 pakketten: het comfort pakket, het relax pakket en het future pakket.

Hou je ervan om mee te zijn met de tijd of wil je zelfs liever een beetje vooruit lopen op de hedendaagse technieken? Wil je met je smartphone de rolluiken kunnen bedienen of de verwarming automatisch een standje hoger zetten wanneer je telefoon binnen het bereik van je wifi netwerk arriveert? Dan ben jij alvast klaar voor het Future pakket.

Het Future pakket realiseert de woning van de toekomst. Jouw woning wordt een moderne, toekomstgerichte omgeving waarin we technieken gebruiken die jouw huis een meerwaarde geven op de vastgoedmarkt. Een toekomstgericht huis betekent dat we de woning voorzien van moderne technieken die hun tijd ver vooruit zijn. Zelfs binnen 10 jaar zal je woning nog steeds onder de term ‘super modern’ vallen.

Wat is het Future pakket?

Het Future pakket is een totaalpakket om jouw woning te voorzien van toekomstgerichte voorzieningen. Naast een compleet uitgerust domotica systeem met tal van uitbreidingsmogelijkheden installeren we ook moderne systemen voor de verwarming en de koeling van je woning. Een automatisch geregeld binnenklimaat zorgt ervoor dat het binnenshuis altijd aangenaam vertoeven is. De energievoorziening gebeurt via zonnepanelen: een duurzame manier om al je applicaties van stroom te voorzien.

  • Geothermische grond/water warmtepomp voor de verwarming in de winter en passieve topkoeling in de zomer
  • Passieve koeling via de warmtepomp tijdens de zomermaanden
  • Fotovoltaïsche zonnepanelen voor de energievoorziening en een lager E peil
  • Batterijpakket voor de opslag van ongebruikte energie
  • Basis domotica installatie met uitbreidingsmogelijkheden
  • Comfortabele badkamer en sanitair met kwalitatieve toestellen en een mooi design naar keuze
  • Vloerverwarming op het gelijkvloers en de bovenverdieping
  • Ventilatiesysteem type D voor een optimale luchtkwaliteit

Hoeveel kost het Future pakket?

Wil je weten hoeveel het Future pakket voor jouw woning kost? Bereken de prijs meteen met onze handige tool!

De exacte prijs van het Future pakket is afhankelijk van de oppervlakte van je woning. De complete installatie in een grotere woning kost logischerwijs ietsje meer dan in een kleinere woning. Om de prijs voor het Future pakket in jouw woning te berekenen, maak je best gebruik van onze online tool voor de prijsberekening.

In de tool voeg je de oppervlakte van de woning in. Daarna selecteer je het pakket dat het best past bij jouw woonidee. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een custom pakket samen te stellen met de toepassingen die jij graag wil implementeren.

Onze online tool maakt de berekening van de prijs van jouw complete installatie. Zo weet je meteen wat je kan verwachten en wat de kostprijs is voor de realisatie van jouw woondroom.

Waarom kiezen voor een totaaloplossing bij Vanneste?

Vanneste maakt het je graag heel gemakkelijk.

We hebben een ruime ervaring met het implementeren van moderne technieken in woningen. Doorheen de jaren merkten we dat er nood is aan een compleet pakket waarbij onze klanten een mooie combinatie van alle nodige technieken krijgen die past bij hun woonidee. Om keuzestress te vermijden stelden we 3 interessante pakketten samen die ieder de focus leggen op een andere manier van wonen. Het Future pakket is een interessante oplossing voor mensen die werken aan een woning die klaar is voor de toekomst.

Door voor één van onze pakketten te kiezen, kan je genieten van voordelige tarieven. We bieden je een interessante prijs aan voor het totaalpakket. Alle voorzieningen zijn inbegrepen.

Vind je niet meteen een pakket dat helemaal aansluit bij jouw woonidee? Geen zorgen! Via onze online tool kies je zelf makkelijk de specifieke toepassingen en technische voorzieningen die jij graag wil implementeren. Je ontdekt bovendien meteen de kostprijs voor jouw project.

BINNENKORT BESCHIKBAAR!

Onze online tool maakt de prijsberekening voor de realisatie van jouw woondroom!